fredag, september 28, 2018

En dejlig fredag.

Jeg har stadig ikke fundet en løsning med mit svar-problem på bloggen. Jeg har support-abn. hos ElGiganten. De havde en udfordring i dag, da de ikke kunne komme ind på visse hjemmesider, bl.a. blogspot. Jeg fik så nr. på den telefoniske support (de unge mennesker, der sidder i Irland) men den klare besked var, at de ikke gav support på blogspot :-( Det er jeg da meget utilfreds med. Jeg har fundet frem til blogspot support, som er skriftlig og på engelsk, så efter en travl dag, har jeg ikke lyst til at gå i gang med det nu.

Jeg har været til frokost hos gode venner.
Min veninde har et skønt atelier, hvor hun næsten er færdig med et stort billede.
Hun er begyndt at spekulere på, hvorfor det er den unge kvindekrop, hun arbejder med?
Hvor ser vi egentlig den gamle krop afbilledet?
Jeg kom til at tænke på en fotoudstilling på Silkeborg Bad for mange år siden. Der var billeder af nøgne, gamle mænd og kvinder.


Jeg fik lyst til at lede efter mit indlæg om den udstilling, og det bragte mig tilbage til 2009.
Det var sjovt. Det var et år efter, jeg var begyndt at blogge. Jeg kan se, at jeg ikke var begyndt at beskære billederne dengang.

Nu kan det være, Pia bliver inspireret, når hun ser mine billeder af Tune Andersens fotografier.

Jeg begyndte dagen med et søbad, og både før og efter frokost var jeg i haven. Græsplænen er blevet kantet skarpt og fint, og der er blevet ryddet lidt op i de kæmpestore solsikker.
Når jeg læser om mine halv-times haveprojekter sidste år i september, så er jeg virkelig glad for, at jeg kan meget mere nu. Jeg tror faktisk, jeg ville have glemt mine besværligheder med træthed og det ømme knæ, hvis jeg ikke havde genlæst min dagbogsblog.
Det har været perfekt havevejr i dag. Tørt og solrigt, men køligt.

Og endelig et sidste billede fra Tune Andersens Strange Days.

5 kommentarer:

 1. Ja tænk lige, hvor lang tid du var sat næsten ud af spillet, - og ikke mindst den besværlige vej tilbage til normal førlighed. Dengang var det daglige billede udsigten fra dit vindue. Nu er der noget mere variation :)
  Skønt med billeder af ældre, måske din veninde vil blive grebet af det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, ja jeg har næsten glemt, hvor meget jeg var ude af spillet. Det er godt at være på den anden side af den oplevelse.

   Slet
 2. Din fight efter dit uheld med knæet, har givet pote. Så skønt for dig.
  Mht. support tilkøb af support etc. her føler jeg ofte de udfordringer vi hver især møder, altid bliver affejet med, det er ikke vores bord. God kamp med at finde en løsning.

  SvarSlet
 3. Det er så smart, at vi kan bruge vores blogge som et arkiv og finde tilbage til en oplevelse. Billederne af de smukke, gamle mennesker får mig til at tænke på en dansk film om to gamle mennesker, der bliver forelsket, Helle Ryslinges »Carlo & Ester« fra 1994.
  Jeg håber, du kan få hjælp til dine problemer med bloggen! Nogle gange skal man spørge et ganske ungt menneske. De har en anden tilgang til IT-problemer, end vi har.

  SvarSlet
 4. Supportere og forsikringsfolk har gået på de samme kurser, tror jeg. Jeg håber du får løst dit problem. Har du måske 'pillet' ved dine indstillinger for 3-parts-cookies? Dengang jeg deaktiverede dem, fordi 'man' anbefalede dette, kunne jeg ikke kommentere på blogspot overhovedet, men så snart jeg tillod dem, kunne jeg kommentere igen.

  SvarSlet