søndag, september 30, 2018

Hurra for min svigersøn.

Jeg har moret mig over Ellens kommentar om, at it-supportere og forsikringsfolk har været på samme kursus. :-)
Det er påfaldende, når man har brug for hjælp, så er lige netop det problem, jeg står med, ikke omfattet af forsikringen/aftalen.
Men så er jeg heldig med en svigersøn, der kan opklare problemet og løse det.
Det viste sig, at det ikke kun var på min egen blog, jeg ikke kunne svare på kommentarer. Jeg kunne heller ikke skrive en kommentar hos andre bloggere, der bruger blogspot.com
Men det er så et overstået kapitel. Og spørg mig ikke, hvordan det hænger sammen. Jeg kan ikke redegøre for det.
I aften ved 19 tiden så min solnedgangsudsigt sådan ud.
For tre måneder siden var mit solnedgangsbillede ved 23 tiden, mens jeg sad på terrassen og nød den varme aften.

Dagene bliver hastigt kortere. Men det har også sin charme med hygge indendøre.










Update: Da var jeg lige lidt for tidligt ude med de rosende ord. Jeg fik kun lov til at svare på en kommentar, så var det slut igen. Øv.

6 kommentarer:

  1. Det var da skønt med it-support, der virkede. Også selvom det var så kort. Du må have fat i svigersønnen igen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Har du noget kærlighedsproblem? Jeg kaster en kærlighedsformel til dig for at hjælpe med at løse din kærlighed i dag! Kærlighedsformularer, der aldrig mislykkes. Arbejder selv i de mest vanskelige situationer. E-mail i dag !. Find din sjælskammerat. Ægte healer. Meget overkommelig. Retssager staver. Strong Love Spells.kontakt os
      E-mail: Templeofanswer@hotmail.co.uk
      Ring / Whatsapp: +234 8155 42548-1

      Slet
  2. Du må have fat i svigersønnen igen, måske er det en deaktivering, som bliver aktiveret igen. Og så må du lære hvordan du selv gør det, det kan svigersønnen sikkert også gøre :-)

    SvarSlet
  3. Jeg følger trop i koret. Din svigersøn må lige komme forbi, og denne gang må han vise dig hvad det er han gør, så du selv kan gøre det fremover.
    Dejlige solnedgange, efteråret har taget fat og dermed reduceret i de lyse timer, og varmen.

    SvarSlet
  4. Og jeg nåede lige at tænke, at jeg sikkert havde haft ret i min formodning om 3.-partscookies, indtil jeg så dine sidste linjer. Hvor er det dog irriterende, den slags pjat! Lene har nok ret i, at det er noget, der deaktiverer (eller aktiverer ...?) sig selv. Skønt med en god svigersøn, der har styr på sådan noget.

    SvarSlet
  5. Mit navn er Eva Hovmand Skjøtt, jeg har været gift i over 6 år, og det var forfærdeligt, fordi min mand virkelig snydt på mig og ledte efter en skilsmisse, vi brød sammen for et år siden og vi kom tilbage efter så mange behageligheder for dejlig kærlighed gaver. Jeg elsker min mand så meget, at der ikke er nogen time på dagen, hvor jeg ikke tænker på ham, han er en verden for mig, jeg værdsætter ham på samme måde. være så jeg ikke kan gøre noget for at skade ham eller få ham til at føle sig trist. Jeg stødte på en blog-blog Et vidnesbyrd kaldet "Osawe jennifer" på Internettet, hvordan han gendannede den store nedtrængte storpræstinde i medgiftens tempel, hendes eks-mand derhjemme efter 3 dage med kærlighedsformularer. Jeg har læst så mange forskellige postkommentarer om forundrede store kræfter har hjulpet mennesker over hele verden, uanset afstanden, de har bragt ex-kærlighed og hjulpet med at løse skilsmissen, og separate beretninger kom ud af kærlighed og skabte mennesker glade i forholdet. Jeg skal være 100% sikker, så jeg prøvede og sendte en kontaktmeddelelse til doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og han svarede straks, og jeg fortalte ham min historie, og han gav mig kun 2 dage til at fortolke natten den hun var tilbage og bad om tilgivelse, hvor vidunderligt og pålideligt hans arbejde var. Hvis nogen har lignende problemer, bedes du kontakte ham på hans e-mail.

    SvarSlet