fredag, januar 22, 2010

Hundelort......

Vores lokale avis havde de store overskrifter fremme for et par dage siden, da en husejer overfaldt en kvinde, der ikke havde en pose med til at opsamle den høm-høm, hendes hund efterlod på fortovet foran hans hus.
Ifølge øjenvidner gik det rigtig hårdt for sig. Kvinden blev trukket i håret og fik smurt hundelort i hovedet.
I første omgang lyder det helt komisk!
Men ved nærmere eftertanke, er det nærmest tragisk. Kvinden er blevet groft forulempet, og manden har udstillet en adfærd, der er helt ude af proportioner i forhold til det, der skete.
Politiet oplyser, at manden bliver sigtet for vold.
På avisen hjemmeside kan man stemme om hvorvidt, mandens reaktion var i orden. 387 har stemt. 36% har stemt ja!
Nu tvivler jeg på troværdigheden af den slags afstemninger. Den samme person kan vel stemme flere gange??
Jeg synes ikke, det er i orden at bruge vold. Men ja, jeg kan godt forstå husejeren blev sur. På min vej er der en beboer, der anbringer et lille dannebrogsflag (sådan et man sætter i lagkager) midt i en efterladt hundelort! Efterhånden sker det sjældent. Hundeejere er blevet bedre til at have en lille bajse-pose med - og det SKAL de også!

6 kommentarer:

 1. Ja de skal, skal de!
  Mandens adfærd er dybt forkert, og vold kan aldrig blive en acceptabel løsning.
  Men det er bogstavelig talt skideirriterende, at folk ikke kan rydde op efter deres hunde.

  Jeg har præsteret en enkelt gang selv at samle lorten op for derefter at anbringe den foran den formasteliges hoveddør med en lille seddel om, han han vist glemte noget.

  Det kræver selvfølgelig, at man ser selve 'forbrydelsen' finde sted, og at man ved, hvem det er.
  Jeg fandt heller aldrig ud af, om det virkede, men jeg fik min lille, private hævn, og jeg må indrømme, at jeg syntes, den var særdeles sød :-D

  SvarSlet
 2. Det er bestemt ikke orden at begå selvtægt.Jeg tro heller ikke disse afstemninger er troværdige. Selvfølig skal hundeejere selv fjerne deres hundelort,hvem skulle ellers

  SvarSlet
 3. Sikke en opførsel - at reagere med direkte vold. Totalt ude af proportioner. Selvfølgelig skal hundejerne selv samle op men det er jo ikke inde i ens hus det sker og heller ikke noget der direkte skader en. Hernede er der enkelte der samler op. Jeg siger kun noget hvis de ikke samler op når det er tæt på en legeplads f.eks. God weekend og knus

  SvarSlet
 4. Ellen, hahaha, det var en sjov måde at hævne dig på ;-)


  Conny, det kan vi hurtigt blive enige om.

  SvarSlet
 5. Tina, det er det værste, hvis folk efterlader hundelorten ved legepladser eller strande. ØV.
  Jeg har klikket mig ind på new editor og glæder mig til at udforske det lidt mere.
  Knus og god weekend til dig

  SvarSlet
 6. Gad vide hvad der fik manden til at reagere på den måde! Var han virkelig så ekstremt vred over de hundeejere som bare efterlader den slags? Eller har der måske også været nogle personlige problemer. Jeg kan da godt forestille mig, at manden måske har været stresset af helt andre årsager og så er denne episode bare dråben som får bægret til at flyde over.

  Som du selv skriver: det er jo fuldstændig ude af proportion. Men jeg synes også det er uforskammet, når hundeejere ikke rydder op efter sig!!!

  SvarSlet