søndag, januar 17, 2010

Spil.

I nogle familier bliver der spillet kort og mange andre spil.
Jeg har vist ikke rigtig været med siden børnene var små og vi spillede 500 og Sorte Per. Siden hen har det mere været Bezzerwizzer og Trivial Persuit.
Der hvor jeg var i går, bliver der tit spillet. Og Sequence var overraskende sjovt. Måske skal jeg have købt sådan et spil?

8 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Vi prøver lige en gang til ☺
  Det er utrolig hyggeligt at spille. Jeg tænker med stor glæde tilbage på besøg hos familiens ældste, da jeg var barn og de mange timer vi brugte på at spille Halma, Råtavl, Billedlotteriet osv. I dag spiller vi ikke så meget, kun er Solo spillet altid med i feriekufferten, det er standard.
  Du har godtnok fået noget ud af dit hvidkålshovede og du har ret når du skriver, at mad bestemt ikke behøver at være dyrt. Jeg holder meget at hvidkålsretter og -salater, men min mand er ikke så forfærdentlig fjollet med det, så derfor er det sjældent det kommer på bordet ☺
  En rigtig god dag til dig.

  SvarSlet
 3. Jeg ved, at mange familier har stor glæde af spil - det er ikke noget, mine forældre brugte ret meget, så jeg er vist lidt blind på det felt :-) Jo scrable spillede vi i de senere år, min mor levede - det var sjovt at danne ord :-)

  Ha' en god dag, Betty!

  SvarSlet
 4. Jeg kan også godt lide spil - men der er ingen i familien, der gider at spille Trivial Pursuit med mig!!! Det er jeg ret sur over :-)

  Børnene er lidt for små endnu, tror jeg - til andre slags spil selvfølgelig. De er vist endnu ikke helt i stand til at holde styr på regler og klare det med at tabe ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg kender ikke dette spil men elsker spil i det hele taget. Se ind på min blog der ligger en velfortjent award til dig! KNUS

  SvarSlet
 6. Driller kommentarboksen dig, Annette? I min familie, da jeg var barn, var det som hos dig. Især hos min mormor. Vi skulle altid spille ludo. Der var også præmie til vinderen i form af chokolade.
  Når din mand ikke kan lide hvidkål, så kan jeg godt forstå, den ikke kommer på bordet.

  Madame, scrable synes jeg også er spændende med de ord, man kan danne.

  Nille, det er ligesom jeg har en anelse om, hvorfor de ikke vil spille Trivial med dig ;-) De gider ikke tabe hele tiden. Det bliver hyggeligt, når guldbørnene bliver store nok.

  SvarSlet
 7. Tina, tusind tak for awarden. Spændende om jeg kan få den hjem til min blog?

  SvarSlet
 8. Bezzerwisser er nok det spil, der har fænget os mest. Det er sjovt at spille, synes jeg, men det sker for sjældent :-)

  SvarSlet