fredag, oktober 26, 2018

Det har noget med browser at gøre.

For mig fungerer elektroniske dimser bedst (eller kun), hvis der ikke ændres noget, og alt går, som det plejer.
Jeg har i flere år brugt Safari som min browser. Faktisk er en Mac vist nok født med den? Jeg har ikke opfattet, hvis Safari har udsendt et budskab om, at de ikke understøtter blogspot.com mere? Måske har de, uden jeg har set det? Måske er der en opdatering, jeg ikke har foretaget?
I hvert fald blev jeg overrasket og irriteret, da jeg ikke kunne svare på kommentarerne her på bloggen. Jeg kunne heller ikke lægge en kommentar hos andre bloggere på blogspot.
Min svigersøn havde nævnt, at det nok havde noget med Safari at gøre.
Først for nogle dage siden prøvede jeg på min hp computer, der har Google Chrome. Og vupti, så fungerer det.
For mig har det været en 'dræber' ikke at kunne kommunikere hverken hos mig selv eller andre. Så er der ikke så meget ved at blogge. Nu vil jeg se, om jeg ikke kan finde min blog-spirit igen.
Det er li'som lidt svært at komme i gang med at skrive om de små hverdags-oplevelser og observationer.
Men jeg har et stort honningdepot gemt (som Peter Plys siger) i marts næste år. Jeg skal til Washington DC i nogle dage. Sørme ja. Anledningen er, at min datter skal deltage i en konference, og jeg tager med. Jeg plejer at spørge mig selv, hvorfor jeg ikke tager med til København, når jeg afleverer hende ved flyveren i Karup. Nu tager jeg med. Jeg er meget spændt. Har aldrig været over there. Hvad skal jeg mon lave? Jeg er jo på egen hånd i løbet af dagen. Men Omni Shoreham Hotel har både træningscenter og pool :-) Og jeg har god tid til at læse om seværdigheder inden. Receptionen kan sikkert hjælpe med råd og vejledning. Jeg ved fra min dag i København, at jeg ikke skal forvente, jeg traver gade op og gade ned. Men jeg ved allerede, at der kun er 100 m til nærmeste metro. Jeg elsker også at bo på hotel, så det skal jeg selvfølgelig nyde.

I går havde vi gang i bogstav-puslespillet.
Christian var meget optaget af det, og det blev lagt flere gange.
Jeg synes, der er en stor kvalitet i at sidde med brikkerne i hånden.
Ikke at forklejne de spil og bogstavlege, der findes på iPad. De er helt sikkert udmærkede, men det er som om vi snakker bedre om det, når vi sidder og leder og flytter om på brikker.
Synes jeg.
Måske er det en mormor-ting at have den mening :-)

14 kommentarer:

 1. Dejligt, at du fik en forklaring på dine "kommentar-problemer". Og du kan jo godt bruge en anden browser på din mac.
  Du er en klog mormor. Læg du endelig puslespil og andre analoge ting med dine børnebørn.
  Hvor bliver det da spændende med en tur til Washington. Du er heldig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, især at jeg forstår, hvordan det hænger sammen :-) Ja, jeg er heldig med udsigt til Washington.

   Slet
 2. Enig med Eva, studier støtter også dig i at vi skal bruge alle sanser og vi lærer bedre, når vi mærker papiret vi læser og brikkerne vi lægger. Glæder mig til at høre om din tur til Washington.
  Det er mange år siden at jeg brugte Safari på min Mac, kan ikke huske hvorfor jeg installerede Chrome. Godt I fandt fejlen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, dejligt du kan henvise til studier, der siger, vi lærer bedre, når vi bruger alle sanser. Vi har det også sjovere synes jeg. Min Mac er så fuld af billeder og ting, men jeg vil prøve at få installeret Chrome.

   Slet
 3. Hvor var det godt, at det kun var browseren, den var gal med, når du bloggede! Og sikke nogle spændende oplevelser, der venter dig, når du skal til Washington DC.
  Jeg bruger browserne Google Crome, Explorer og Firefox, men har store problemer med WordPress, hvor jeg hos nogle slet ikke kan kommentere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Gitte, jeg blev overrasket over, du bruger tre browsere. Men det er jo kun fordi jeg har troet, man kun skulle bruge en enkelt. Men jeg kan godt se, at det ikke giver mening :-) Washington bliver sikkert spændende.

   Slet
 4. Dejligt at du igen kan svare og kommentere på indlæg, håber du finder din blogge lyst igen.
  Hvor lyder det spændende med turen til Washington, der er bestemt meget at se og opleve, jeg har erfaring med, at hotellet er gode til, at hjælpe med ture osv.
  Du må endelig blive ved med at spille "rigtige" spil, vi hat netop haft vores barnebarn på 15 på besøg, og det er så hyggeligt, når hun gerne vil spille de gamle brætspil, der har været hendes fars.

  SvarSlet
 5. Marianne, du er måske kendt i Washington? Jeg sætter også min lid til hotellet :-) Det lyder hyggeligt, at jeres 15 årige barnebarn gerne vil være med til brætspil. Og at det så oven i købet har været hendes fars. Det er ekstra hyggeligt. Jeg har også nogle spil fra mine pigers barndom.

  SvarSlet
 6. Betty, jeg har desværre ikke været i Washington, det er et sted, jeg rigtig gerne vil besøge. Jeg har tidligere været med som påhæng, når min mand var afsted på forretningsrejse. Jeg nød, som du siger hotellet, den gode morgenmad så studerede jeg bykortet, og dengang travede jeg bare afsted. Var det jeg ville se længere væk, spurgte jeg receptionen. Ofte er der organiserede ture, hvis det er det du har lyst til, eller de kan hjælps med offentlig transport.
  Angående, det at spille med børn og børnebørn, tror jeg det er som at læse bøger, at de nyder og husker nærheden, hyggen og kontakten, det glemmer de aldrig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, det var hyggeligt at høre dine erfaringer med at rejse som påhæng :-) Tak for det.
   Jeg tror også, at den kontakt, vi har med børn, er noget både store og små vil huske.

   Slet
 7. Godt, du fandt årsagen - jeg synes generelt, at Safari er irriterende, så jeg bruger den så lidt som muligt, men nogle gange er det nødvendigt, desværre, at bruge netop den.

  Jeg forstår godt, at du syntes det var surt ikke at kunne kommentere på din egen blog. Kommentarerne er en meget stor del af bloggeriet, og dur det ikke, ville jeg også miste lysten.

  Glæd dig til Washington! Men det gør du jo også ... hvis du er heldig, kommer du lige til cherry blossom, som er meget flot at se langs vandet og Washington Monument. Det kunne jeg godt unde dig - prøv at billedgoogle washington monument cherry blossom, så skal du bare se! Men der er i det hele taget meget at kigge på i den by.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det lyder så dejligt med cherry blossom. Tak for tippet. Jeg håber, det er omkring 20. marts. Men det vil jeg til at læse om og finde ud af.

   Slet
 8. Dejligt du fandt en forklaring på dine udfordring med kommentar mulighederne. Håber du får det til at virke på din mac igen.
  Hvor lyder det spændende med turen til Washington.
  I lørdags var jeg lige kort forbi hos yngstedatter. Otto havde et spil, hvor der er et billede, et spørgsmål, og 4 svar muligheder, hvor der kun er 1 rigtig svar. Det kan være dyr hvor det er deres unge der skal udvælges. Noget med farver, former, årstider. Der er også noget med tal, det skal han have lidt hjælp til endnu, men de andre bliver besvaret korrekt. Jeg er vild med disse spil, præcis som du.

  SvarSlet
 9. Jeg ser først din kommentar i dag, Karin. Tak fordi du fortæller om spillet, som Otto kan klare. Det er inspiration for mig :-)

  SvarSlet