onsdag, oktober 31, 2018

Om fotokonkurrencen.

Tilfældigvis kom jeg til at læse Jyllands Posten fra i søndags, da jeg sad i sportshallen i går, mens Mattias var til håndboldtræning.
Jeg havde faktisk glemt den fotokonkurrence, som jeg uforvarende var blevet en del af, da dronningen og hestene var på besøg i Silkeborg.
Men nu kunne jeg læse i avisen, at konkurrencen er slut. Næsten 5.000 billeder var blevet sendt ind. Juryen udvalgte i første omgang 24 billeder, hvorfra de nu har valgt 3 vinderbilleder. Vinderne bliver offentliggjort d. 3 nov.
Billedet med mig nederst til venstre er så med blandt de 24 nominerede. Haha :-)
En af mine genboer ved, hvem fotografen er. Jeg kender ham ikke.
Første præmie er fremkaldelse af digitale billeder for 1.000 kr. Jeg har jo før luftet den tanke, at hvis 'mit' billede vinder, så må jeg være berettiget til halvdelen af præmien?
Jeg var lidt frustreret første gang, jeg så billedet, og tænkte, at det er ikke fair, at jeg optræder på en fremmed mands billede, som han sender ind til en konkurrence.
Men nu har jeg det mere sådan PYT.

9 kommentarer:

 1. Jeg synes, det er sjovt, at det fine billede af dig er med blandt de 24, der er udvalgt! Jeg håber, det vinder, og at du får halvdelen af præmien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte. Jeg tror nu ikke, jeg får del i præmien. Jeg har ikke tænkt at opsøge ham, der har taget billedet :-)

   Slet
 2. Jeg håber også, at det vinder, men jeg tør godt vædde på, at du ikke får del i præmien :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen :-) Jeg tror såmænd ikke, det gør nogen forskel for mig, om billedet vinder. Jeg har i hvert fald ikke tænkt at opsøge manden.

   Slet
 3. Hvor er det sjovt, - men jeg har nu også stemt på dig. Jeg synes, det er et skønt billede.
  Og nu håber jeg, at min kommentar går igennem, jeg har nemlig haft problemer med at kommentere nogle dage. Jeg bruger Chrome, og den siger hele tiden, at der ikke er forbindelse til internettet, selvom der ér forbindelse. Suk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det er sjovt :-) Din kommentar er gået fint igennem. Det er så irriterende, når computeren ikke makker ret. Håber, det løser sig inden alt for længe.

   Slet
 4. Jeg kan godt forstå din holdning er ændret til "PYT". Dog synes jeg det kunne være okay at fotografen gav dig kopi af filen, så du også havde den liggende ;-) - Og vinder han, så en fremkaldelse af billedet.
  Men "PYT" - Det er "længe" siden, nu er du i gang med andre ting end et Dronningebesøg :-)

  SvarSlet
 5. Karin, du har nemlig ret i at det er længe siden, og så er det bare at sige PYT :-)

  SvarSlet