lørdag, marts 09, 2019

Farverige overraskelser ...

Siden, jeg begyndte at købe Kvicklys Too Good To Go-frugt og grønsagspose, får jeg som regel, blandt de almindelige grønsager, nogle mere fancy varianter.
Fx. i torsdag, da der var de her spraglede blomkål.
De ser festlige ud. De er milde i smagen.
Jeg har spist dem til frokost i dag efter først at have blancheret dem et minut i kogende vand og efterfølgende overbruset dem med koldt. De smagte dejligt bare med valnøddeolie, lidt æblecidereddike, kryddersalt og peber.
Eftersom det er varer, der er vurderet til ikke at kunne sælges til normal pris, vil der selvfølgelig være fejl på dem. Også på mine som ses her i køkkenvasken efter sortering.
Jeg har aldrig kigget efter prisen på mix blomkålsbuketter, som de hedder. Det er ikke faldet mig ind at købe dem. De er sikkert dyre. Men de er fine. De er dyrket i Spanien og er ikke øko.

En anden gang fik jeg flower sprouts.

Der er sket noget med mit indlæg fra i eftermiddags? Noget er forsvundet? Måske har jeg ikke fået afsluttet rigtigt?
Jeg får ikke skrevet mere til i aften ...


9 kommentarer:

  1. Det er simpelthen en god ide med too-good-to-go.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er en god ide, men man skal være klar ved telefonen kl 19.15 for at bestille og næste dag afhente mellem kl 17 og 19. Så skal man bruge lidt tid på at sortere evt. dårlige, mugne eksemplarer væk, når man kommer hjem. Og planlægge at få varerne spist eller puttet i fryseren eller delt med andre. Ellers ender man med i løbet af få dage at smide ud og har ikke været med til at stoppe madspild.

      Slet
  2. Det var underligt, for jeg læste det i går, hvor der både var billede og tekst om dit flower sprouts.
    Det er virkelig en god ide med den app, men som jeg kunne læse i går, så skal du sidde klar, når det bliver lagt ud. Og det bliver også en kunst at få det hele brugt, som jeg også læste om hos dig i går.

    SvarSlet
  3. Lene, tak fordi du skriver om den forsvundne del af mit indlæg. Det var mystisk for mig, da jeg opdagede det. ?? Forklaringen må være, at jeg har brugt både min pc og min mac og måske glemt at gemme?

    SvarSlet
    Svar
    1. Så burde jeg ikke kunne læse det. Jeg er bare i tvivl om hvad der er sket. prøv at tryk på bloggerikonet oppe i venstre hjørne og så klik på dit indlæg. Måske ligger det der endnu?

      Slet
    2. Dejligt, du prøver at hjælpe med løsningen Lene. Jeg har ikke tid lige nu, men vil vende tilbage for det er da mystisk, at indlægget har været synligt i sin fulde længde, men nu kun i den halve.

      Slet
  4. Det lyder virkelig godt med Kvicklys Too Good To Go, og hvor er det fine farvede blomkål.
    Her bruger vi meget Kvicklys Red maden, som vi har i Frederiksværk.

    SvarSlet
  5. Gitte, det er godt, der er kommet fokus på madspil. Red Maden, har min lokale brugs også.

    SvarSlet
  6. Det er en rigtig god ide, men det koncept har vi vist ikke i nærheden af os.

    SvarSlet