onsdag, september 17, 2008

Frivillig


Vores bestyrelsesmøder i Børns Voksenvenner foregår altid om formiddagen i Frivilligcentret. Vi er alle 5 ude af arbejdsmarkedet og synes, det er meningsfuldt at være med i netop den her gren af frivilligarbejdet. Vi har i den lokale avis søgt efter modne mennesker, der vil være familievenner, idet vi har et par familie, der har brug for en slags reserve bedsteforældre. Annoncen gav kun en henvendelse, men hvilken kvinde!! Hun har også en mand i sit bagland, som vil være med. Vi har aftalt et møde på fredag, så de kan hilse på moderen i den ene venteliste familie. Jeg glæder mig, for jeg tror, de vil være på bølgelængde. Hvis det er tilfældet, aftaler vi så et tidspunkt, hvor alle mødes incl. de 2 børn. I uge 43 og 44 vil der blive en landsdækkende kampagne i alle medier om Landsforeningen Børns Voksenvenner. Det gav flere henvendelser i vores lokalforening sidste år, og det gør det nok også i år. Men nu mangler jeg så lige som sekretær at skrive referat fra vores møde.

Et uventet besøg betød, at jeg ikke kom til træning, fordi tiden for 60+erne kun går til kl. 14. Men pyt, Sportscentret ligger stadig lige ved siden af i morgen også.

Senere på eftermiddagen gik jeg i gang med at lege med den nye elektriske græsslåmaskine. Den er jeg altså ikke gode venner med :-( Den lange ledning er i vejen, og jeg kommer til at rive den ud af stikket, og sådan er der så meget. Fordelen ved vores små haver er at Tage, der går og pusler på sin matrikel, kun er et ord væk, og han er meget hjælpsom. Så jeg skal nok få det lært. Ellers er der stadig den gamle "skubber" i kælderen.

Vejret har været fantastisk solrigt og lunt, og 5 o'clock teen blev indtaget på terrassen med solbriller på og avisen i hånden. Herlige september......

Ingen kommentarer:

Send en kommentar