mandag, september 29, 2008

Shopping


K og jeg har tilbragt dagen og aftenen med at se, prøve, røre ved og købe tekstiler, tasker og smykker!! Jeg ved godt, hvem der glæder sig over at være fraværende i sådanne situationer!!
I Silkeborgs gågader blev det Fridoline, tidligere Pernille Bulow, der fik mest glæde af vores tilstedeværelse....
Jeg plejer at få en gave af mine Kempler søstre, fordi jeg ordner det praktiske omkring leje af sommerhuset. I år fik jeg penge, så jeg selv kunne vælge, hvad jeg ville bruge dem til. Valget faldt på halssmykket af glas, designet af Pernille Bulow og lavet af ghanesiske kvinder. Lidt rustikt og meget enkelt.
Om aftenen stod der modeopvisning på programmet hos Fashion House. Jeg gik til syning for mange år siden hos en rigtig dygtig og inspirerende skrædder, der hed Annette Bodilsen (ja, mor til Jesper Bodilsen - Silkeborgs svar på Niels Henning Ørsted Ps efterfølger). Hun grundlagde forretningen Fashion House, som nu har en anden ejer. Den ligger lidt mærkværdigt på den anden side af ringvejen, og jeg har ikke været der i mange år, men vi fandt derover.
Straks, vi havde taget plads langs den røde løber, blev vi klar over, at det var dem, vi ikke ønskede at identificere os med, der sad sammen med os!
Lone Kuhlmann har denne her analyse af vores forhold til at blive gammel: "Alder opfattes som en smitsom sygdom, og man risikerer, at den accelererer, hvis man tilbringer for megen tid sammen med andre i samme farezone"!! Citat fra bogen "Vi bliver ikke yngre - fat det!" !!!!!!
Nå, menalså ind imellem var der da helt pæne ting. Men konklusionen er, at der skal stilletter til!!! På et tidspunkt, da mørket havde sænket sig udenfor og de store vinduespartier var som vældige spejle, kom jeg til at kigge ligeud, og minsandten: der sad jo min mor! Så deeeeet........
Vi købte ikke noget, men K vandt en præmie, som viste sig at være en kort, sort nederdel i god kvalitet. Prisskiltet sagde 899,oo kr. Men den var i str. 44, som var alt for stor! Den kunne heldigvis byttes til en mindre størrelse som passede mig, så jeg løb af med præmien. :-) og den vil være velegnet til korbrug.
Vi skal tidligt op i morgen, så K kan nå at komme hjem og sove på sin fjerne ø.

2 kommentarer:

  1. hahahaha :-) Jeg har lige haft et grineflip over din skarpe aldersanalyse :-) Godt skrevet mor. Kh den bette

    SvarSlet
  2. Jamen, der er ingenting som et godt grin. Knus til dig

    SvarSlet