mandag, april 27, 2020

En gradvis åbning.

Det har ikke været planlagt, men næsten umærkeligt har jeg bevæget mig indenfor hos andre. Første gang var vist, da jeg var hos min bror og svigerinde i fredags. Vi var ude i glashuset, men på et tidspunkt var jeg inde i deres badeværelse.
I lørdags ringede Christian. Han havde sammen med sin far lavet æbletærte og inviterede til eftermiddagskaffe. Indtil da havde vi mødtes på terrassen, men lørdag eftermiddag var kølig, så jeg rykkede ind til spisebordet og sad i den fjerne ende i forhold til børnene. Min datter var her hos mig i flere timer lørdag aften.
Det er ikke fordi, jeg vil modarbejde myndighedernes anbefalinger, som jeg synes har været helt relevante og nødvendige. Det har også givet sig udslag i lav smittespredning, hvad vi kun kan være glade for. Men jeg har taget et lille skridt længere end før. Vi holder stadig afstand, når vi ses indenfor, og jeg tror ikke, jeg vil udvide mit 'territorium' yderligere før hen i maj.
Jeg ville bestille tid til klipning hos min frisør i dag. Jeg tænkte, den største travlhed var overstået, men jeg kunne først få tid d. 14. maj - haha :-) Nu vil jeg prøve at undersøge, om det skulle være muligt at finde en anden med tid.
For første gang siden 22. marts, da vi her i bebyggelsen begyndte at synge med Philip Faber udenfor, har det været regnvejr. I dag småregnede det, da vi stod derude kl 9 i morges. Kun lidt. Vi kunne sagtens stå der. Her til aften kan jeg se, der er kommet 10 mm i min vandmåler. Det er perfekt. Også i forhold til jeg strøede gødning ud i går.
Sidste efterår plantede jeg en sommerfuglebusk her op mod muren, hvor sokkelen er malet sort. Jeg havde ikke rigtig styr på, hvor tulipanløgene lå. Men mange af dem har banet sig vej op og blomstrer fint. Nu glæder jeg mig til at se sommerfugleblomster, når det bliver sommer.




3 kommentarer:

  1. Vi er også begyndt at se familie og venner, men kun to eller tre ad gangen. Vi overholder så vidt muligt afstanden og vi har ikke fysisk kontakt. Min søster havde sit eget håndklæde med; det har hun til de få udvalgte hun ser - det er også en måde at passe på sig selv på.

    SvarSlet
  2. Jeg kan godt forstå, I er begyndt at se få udvalgte. Vi kan godt holde anvisningerne alligevel. Det er en god ide din søster praktiserer med eget håndklæde.

    SvarSlet
  3. Hej mor
    Ikke mærkeligt at du tænker sådan ift det med maskebæring. Vi har brug for at se hinandens mimik. Både som små babyer og som voksne. Har tilfældigvis lige set denne film i dag, som demonstrerer netop det: https://www.youtube.com/watch?v=apzXGEbZht0
    Den hedder still face experiment, måske du allerede kender den?
    Knus til dig, kh Moni

    SvarSlet