onsdag, februar 18, 2009

Farveopsamling

Den røde og den blå farve fra de foregåenede 2 dage ramte mig i dag i form af en lækker, tyk, blød latexagtig gulvbelægning i karateklubbens træningslokale.
Da jeg i efteråret blev ramt af blog-manien, blev jeg slået ud af kurs! Kursen handler om, at når jeg ikke går på arbejde mere, så skal træning være mit "arbejde" - altså en daglig ting.
Min nabo til køkkensiden er Sportscentret, som ud over fitnesscenter også huser alle mulige klubber.
Jeg er godt i gang med konditions og fitnesstræning. Det har knebet lidt med aerobic og pilates, som er kl. 10 og kl. 11 onsdag formiddag. I dag blev så dagen, og det foregår i karateklubbens lokale. Siden jeg var der sidst, er lokalet blevet forbedret med den omtalte gulvbelægning og forskellige billeder og plakater på væggene.
Billederne her er til ære for de sødeste, som har tilbragt rigtig mange teenage-timer med karate. Klub og træningslokaler var ikke så fine dengang. Det var den lokale skoles gymnastiksal.
Det flotte logo, som I havde på jeres gi.

Mon I kender dem, der optræder på plakaten?
Og sådan fik jeg repeteret den blå og den røde farve!


2 kommentarer:

  1. Tak for de flotte billeder mor! Jeg får jo helt lyst tiol at slå et par slag :-)
    Kh yngste

    SvarSlet
  2. Det gør du sikkert, søde. Og det er jo en sport, man kan blive gammel med. Ikke at du er det. ;-) Her er i hvert fald dejlige træningsforhold.

    SvarSlet