onsdag, februar 18, 2009

Den grønne dag.

Jeg har lagt mærke til i dag, at selv om det er februar, så er der utrolig mange grønne farver ude naturen. Der er grantræer og andre slags stedsegrønne buske og træer. Selv græsset, der titter op af sneen er grønt. Det er en fin øjenåbner at have en bestemt farve i tankerne.
Jeg går lidt til og fra bloggen, fordi jeg også er i gang i køkkenet, og jeg har lige gjort porrer istand, mens jeg glædede mig over alle de grønne nuancer lige fra de mørkeste til de lyseste, der findes i den grønsag. I sidste uge tog jeg halskæden med de grønne glasperler i brug igen. Jeg har haft den i mange år, og den har ligget i dvale. Nu er den kommet på banen igen. Jeg synes, den har smukke former og farver.


3 kommentarer:

 1. Ja, sikke nogle flotte 'juveler'.
  Mvh Malou

  SvarSlet
 2. Den grønne dag er slut, og hvor har det været spændende at tage på tur i Farveland. Kigge ind hos andre bloggere, blive inspireret og nogle steder få gode ideer med på vejen.
  Igen i dag er der et sammentræf her, hvor du nævner porre. Pudsigt, da jeg har fået kartoffel/porresuppe til aften. Ser du har Hasselurt,den er også en af mine favoritter. Din halskæde, ihhhhhhhhhh, hvor er den smuk

  SvarSlet
 3. Flott grønt kjede! :) Grønt gir meg ro føler jeg ... det trenger jeg av og til :) god helg

  SvarSlet