fredag, februar 20, 2009

orange

Mit fredagsbillede er taget i juni måned 2007 i Tversted. Vi boede i et lejet sommerhus, og der var fantastiske solnedgange at overvære, mens vi sad i bilen og spiste is fra det blå ishus.
Det med at køre ned på stranden og sidde i bilen nede på stranden var næsten helligbrøde for mig. Jeg kender bedst Vesterhavet langs kysten i Thy, og der kan man ikke køre ned på stranden.
Men man har godt nok udsigt fra 1. parket og uanset hvor koldt det er, så kan man sidde lunt, så længe man gider. Det er min teologi-weekend, så jeg ved ikke, om jeg får øje på de lilla farver i morgen. Jo, jeg får nok øje på dem, men måske får jeg ikke tid til at blogge.
God weekend til alle i blogland.

5 kommentarer:

 1. Det er noget som vi også kan göre, tage bilen og kigge på solnedgangen. Hvad fint du har med farverne, en for hver dag.

  SvarSlet
 2. Ubeskriveligt smukt er billedet, som du har valgt. En naturoplevelse og en sød historie derom. Det må have været en guldrandet oplevelse.
  God weekend herfra

  SvarSlet
 3. Så i Skåne kan man også køre ned på stranden?


  Manna, det var en rigtig guldrandet oplevelse

  SvarSlet
 4. For eit nydeleg oransje bidrag!!

  SvarSlet
 5. Herlig solnedgangsbilde. Er det ikke flott når solen maler himmelen i all slags farger? En gang rød, en annen gang lilla og så slik som her oransje :)
  Nydelig og god helg og lykke til med din teologiweekend

  SvarSlet