mandag, december 01, 2008

Min Aids Engel.

Jeg blev først her i aften opmærksom på, at det er international Aids dag. En dag for at mindes og en dag for at oplyse og hjælpe. Det fik mig til at kigge på min lille genbrugsengel på ny. Den eneste af mine engle, der ikke har været pakket væk i årets løb. Den minder mig om julen sidste år sammen med yngste og hendes svigerfamilie i Cape Town. Englen er lavet af genbrug fra cola dåser. Den er lavet af skolebørn fra Northern Zululand, hvor aids epidemien er særlig udbredt, og hvor mange børn er forældreløse netop fordi forældrene er døde af aids.
Indtægten fra salget går til at hjælpe børnene med tøj, mad og uddannelse. Og, står der videre i pjecen, der fulgte med, at give dem en følelse af stolthed og selvværd. Der står en organisation bag, der hedder "angels against crime".

Så lille er den - min sydafrikanske engel. Jeg skulle jo have købt en hel flok......
Hovedet burde egentlig være en lille sort knop .......?? :-)


Selvom man er en lille genbrugsengel, kan man godt kigge beundrende på en sort skønhed.....2 kommentarer:

  1. Det er en meget utraditionel og smuk lille engel du har Betty - jeg er vild med den... og baggrunden for arbejdet også!

    I min pariserlejlighed var der en kæmpe stor marokkansk lampe lavet af olietønder og så udstukket i mønstre... jeg vil have én!!! At vide, at man hjælper andre er da kun en endnu bedre årsag!

    PS! Din lille sorte figur er også meget smuk - er den hjembragt fra Afrika?

    SvarSlet
  2. Nille, jeg synes også den er meget sød, den lille engel. Pigen er hjembragt fra samme tur.

    SvarSlet