tirsdag, maj 26, 2009

en kunstners kommentar

Exil møblerne er dansk design og har en venlig tekst på stole og bord. Alligevel demonstrerer de et budskab, der er helt anderledes, idet de spidse skruer i stolene vil gøre det direkte smertefuldt at tage plads og sætte sig. Gunnar Bay fortolker her sin opfattelse af af den danske gæstfrihed.
Vi var rundt i udstillingen i aften, og den er tung og tankevækkende, men vi sluttede af med at spise kalvesteg, dele en flaske rødvin, snakke om løst og fast og det var rigtig hyggeligt.

3 kommentarer:

 1. Det var bestemt en iøjnefaldende og anderledes måde at komme frem med sit budskab på...
  Hvorvidt vi som danskere er for lidt eller for meget gæstfrie, er så en helt anden diskussion, men når jeg også ser dit forrige indlæg, lyder det alt i alt som en spændende udstilling.

  SvarSlet
 2. Ja de sender godt nok et budskab. Der er lige noget at tænke over der.
  Men der er noget om det han fortolker.
  Knus og god dag

  SvarSlet
 3. Ellen, jeg tror måske, jeg når at blive rigtig træt af alle de løftede pegefingre, der mere eller mindre skjult ligger i mange af installationerne.
  Pernille, man får lige noget at tænke over, men jeg er blevet lidt irriteret - på det private plan er jeg er ikke ugæstfri. Min politiske holdning er nok lidt både og......Det kan jeg så fundere lidt mere over :-)

  SvarSlet