søndag, august 16, 2009

Lækkerier.

I går prøvede jeg at lave grillede peberfrugter.
De halverede udkernede peberfrugter lægges under grillen til skindet er sortplettet.
Så tages de ud og dækkes med et viskestykke.
Når de er kølet af, kan skindet let trækkes af.
De skæres i strimler og stænkes med olivenolie og balsamico, salt og peber.
Pyntes med store kapers.
Sammen med de ovnbagte tomater og en persillepesto, var det en populær forret, da de sødeste og de næstsødeste ;-) var her i går aftes

4 kommentarer:

  1. Kære Betty
    Det ser herligt ud, og så farverigt, man kommer helt i "sydlandsk humør"
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  2. Det ser rigtig lækkert ud Betty, jeg har aldrig haft kastet mig ud i det selv :)

    I dag skal jeg lave tomater i ovn !

    Knus

    SvarSlet
  3. Det ser rigtig lækkert ud, det tror jeg skal prøves ved en af de næste gæstemenuer.
    Tak for ideen.

    SvarSlet