søndag, august 30, 2009

Nye billeder.

I går var der fernisering på en ny udstilling på Kunstcentret. Den handler om fotografier.
De 3, der er gået sammen om udstillingen "Hjemstavn" har billeder med almindelige danske motiver. Der var ikke nogen, jeg faldt i forundring over. Derimod undrede jeg mig over, at billederne var anonymiserede. Der var ingen kunstnernavn på dem. Jeg fik den forklaring, at hele ideen er, de tre er gået sammen om at skabe noget nyt, noget fjerde?? Jeg skal tygge lidt mere på den tolkning, før den siger mig noget.
Martha Velazquez Kellers udstilling hedder "Jordens spejl" og viser fotografier inspireret af skønheden i naturen, hvor det oprindelige motiv ikke mere er synligt, fordi der er zoomet helt ind på en detalje, så form og farver indtager en helt abstrakt, farverig figur. Mange af dem var rigtig flotte og spændende at kigge på. Billedet herunder er postkort. Siden jeg begyndte at blogge for snart et år siden, har jeg fotograferet meget mere end før. Jeg har næsten altid fotoapparatet med mig, og ser tit et finurligt eller pænt motiv.
Så fotografering er vel blevet en hobby, og så er det, jeg er begyndt at fokusere på, hvor meget udstyr andre har til deres hobbier :-) Min bror har f.eks. flere forskellige golfkøller, og min veninde der maler, har adskillige pensler og lærreder.
Altså kræver fotografering vel også flere apparater??
Det går jeg lige og tænker lidt over....Og så er det heldigt, at min pension er højere end efterlønnen var :-)
Er der nogen i blogland, der har gode råd??

4 kommentarer:

 1. Jeg har et Casio lommekamera, der faktisk tit befinder sig i lommen eller i tasken. Så har jeg også et Canon spejlreflekskamera, som kommer med, når jeg er bevidst om, at jeg skal ud og tage billeder. Jeg er meget glad for begge, og ville nødigt undvære nogen af dem.

  SvarSlet
 2. Tak Henny, så jeg skal ud i noget med spejlrefleks?

  SvarSlet
 3. Ja, det skal du, hvis du selv vil have styr på, hvad du fotograferer. I et spejlreflekskamera ser man præcis det, man skyder, i søgeren.

  SvarSlet
 4. Henny, der er noget, jeg skal til at sætte mig ind i. :-)

  SvarSlet