søndag, oktober 06, 2019

Efterårets første nattefrost.

Der var rim på græsplænen og en enkelt minusgrad på termometeret på terrassen. Det er spændende, hvordan vinteren bliver efter de to - tre foregående (eller måske flere?) års milde vejr. Jeg kan godt lide, når der er forskel på årstiderne.

10 kommentarer:

  1. Jeg har lige læst om din dejlige september med mange skønne stjernestunder.
    Det var frost i går, kan forstå det har gentaget sig her til morgen.
    Du og jeg har nogle dejlige børnebørn der meget gerne vil kælke, lave snemænd/damer, lave sne engle. De stunder har vi ikke haft mange af de seneste 2 vintre.

    SvarSlet
    Svar
    1. Karin, jeg bliver helt nostalgisk ved at læse dine tanker om at kælke og lege i sneen. Det har vi ikke kunnet de seneste par år. Det vil vi gerne igen, ikke?

      Slet
  2. Frosten er kommet tidligt, og her driller den i forhold til kartoffeloptagning, men så må vi udnytte aftenerne i stedet for :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Lene, det er nærmest lotteri for jer. Jeg mener, I kan ikke selv bestemme, hvornår kartoflerne kan tages op. Jeg håber, I får bjerget kartoffelhøsten i god behold.

      Slet
  3. Brrh, fryser om tæerne bare ved tanken.

    SvarSlet
    Svar
    1. A+K, :-) :-) det er blevet tid for varme sko og støvler.

      Slet
  4. Det var meget tidligt, vi i år fik den første frost. Jeg gjorde store øjne, da haven var helt hvid af rimfrost i går morges. Hvor var det smukt!

    SvarSlet
  5. I beholder lige jeres nattefrost derovre i Jylland et godt stykke tid endnu, ikke sandt? Jeg gider den ikke endnu, ikke med mine smukke dahliaer så fint i blomst :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen, her er dahliaer hos min nabo besvimet efter det første lille touch af frost. Efter endnu lidt nattefrost, er de i dag helt klasket sammen i dag. Jeg kan godt forstå, du gerne ville beholde dine smukke blomster lidt endnu

      Slet