tirsdag, oktober 01, 2019

Tirsdagsblog?

Der er allerede gået en uge, siden jeg sidst skrev her. Jeg forstår ikke helt, hvordan tiden kan gå så hurtigt? Måske skal jeg til at kalde min blog for tirsdagsbloggen?
I dag var endnu en smuk morgen ved Almind sø kl 9.15. 
Vores aftale er, at vi bader på det aftalte tidspunkt, uanset hvordan vejret er. Altså så længe vi kan komme frem. Jeg har endnu ikke oplevet et vejr, der var så dårligt, at jeg ikke kunne køre.


Ikke desto mindre er der ingen tvivl om, at fornøjelsen ved at bade og opholde sig udendørs er meget større, når vejret er så fint som det var i dag og tirsdag i sidste uge.
Jeg havde savnet det gamle termometer på trappen ved badebroen. Det er sjovt at se badevandstemperaturen. Derfor tog jeg det termometer med, der plejede at hænge udenfor mit vindue i stuen, indtil vi fik nye vinduer sidste år. Siden har det ligget forskellige steder på terrassen.
Men da jeg kom ud til badebroen, var der allerede hængt et nyt op, og jeg kunne konstatere, at vandet i dag var herlige 10 grader. Hurra for Vita, som vist har sørget for, vi kan aflæse, hvor koldt/varmt vandet er.
Da jeg havde vagt på Silkeborg Bad i sidste uge, var en gruppe mennesker fra Prag i gang med at stille udstillingen IMAGINARIUM op.

Det er den tjekkiske filmskaber Matej Forman, der står bag.Jeg glæder mig til at se det færdige resultat og håber, jeg kan få børnebørnene med derud.
Der var fernisering i lørdags.

4 kommentarer:

 1. Hvor er det smukke billeder du har taget ved søen. Jeg er dybt imponeret over, at du kan få dig selv til at bade i vand, der er 10 grader.
  Udstillingen må dine børnebørn da elske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame, det kolde vand er sjovt, når man er flere :-)
   Jeg vil tro, børnebørnene vil synes, udstillingen er spændende.

   Slet
 2. Jeg synes stadig du er sej - jeg ville ikke finde koldt vand sjovt, selv om vi var enormt mange :-D

  SvarSlet
 3. haha Ellen :-) Jo flere jo sjovere. Men sådan er vi jo heldigvis forskellige.

  SvarSlet