tirsdag, august 14, 2018

AV og av igen, igen.

Det ene øjeblik stod jeg og beundrede nogle nye tricks, som Mattias ville vise mig med fodbolden. Det næste øjeblik lå jeg på asfalten på skolens legeplads. Jeg blev nedlagt af en dreng i en mooncar.
Av, av. Han kørte lige ind i mit venstre ben. Det ben med den gamle knæskade.
Jeg kunne godt rejse mig op og gå på det, men det gjorde ondt. Jeg havde hudafskrabninger på knæet og i håndfladerne.
F ... osse!
Mattias' mor var ikke hjemme, og planen var, at vi skulle hygge os sammen: Mattias, hans far og mig.  Det gjorde vi også. Jeg havde lavet fars hjemmefra til boller i karry. Jeg kunne godt stå og gå lidt rundt og lave maden færdig. Vi hyggede. Jeg så den nye læsebog og matematikbog og andre ting i skoletasken. Nu er det jo første klasse.
Under hyggen lå min bekymring for knæet, så jeg ringede til lægevagten på et tidspunkt. Jeg ville gerne have en læge til at teste, hvor stabile mine ledbånd i knæet er nu. Lægevagten mente ikke, det var en situation,  der krævede akut vurdering. Og det havde hun jo ret i. Det var bare min bekymring. Jeg kan gå til min egen læge en af dagene og så begynde at bruge neopren knæbandagen igen. Det er sandsynligvis slaget, der gør ondt og ikke noget, der er i stykker.
Men øv, øv, øv!
Hvorfor er det mon, jeg har denne her strofe kørende i hovedet:

"Always look at the bright side of life ..." osv  med resten, som jeg ikke kan huske lige nu.

Billedet har ikke noget at gøre med i dag, men er et lille tilbageblik på et par feriedage, da Mattias og hans mor var på besøg i min ferielejlighed.
Vi havde kun en nøgle til deling, og Mattias er glad for rim, så derfor lavede vi det her:
"Nøglen på trappen under krabben." :-)

6 kommentarer:

  1. Ja, jeg krydser altså fingre for, at der ikke er noget galt, - altså ud over slaget. Det ville ikke være til at bære efter den lange, seje omgang med knæet. Drenge på mooncar skal køre ordentligt!

    SvarSlet
  2. Åh hvor jeg håber, at der ikke er sket noget alvorligt. Jeg håber drengen fik sig en slem forskrækkelse, så han husker at køre ordentligt for eftertiden.

    SvarSlet
  3. Åh, sikke noget, Betty. Den dreng skulle have en overhaling, han ikke glemmer. Jeg håber, smerterne forsvinder af sig selv, og du ikke har fået mere alvorlige skader.

    SvarSlet
  4. Jeg håber også det bedste for dig, og at det "kun" er slaget der gør ondt. Drenge på mooncar skal lære at tage hensyn og køre pænt, måske en anledning til at få snakket om det i skolen.
    Håber du får en tid hos lægen i dag, så du kan få vished om, hvad der er sket.

    SvarSlet
  5. Øv øv øv. Krydser fingre for det kun var slaget og frygten.

    Mooncars kan være farlige, har en del historier printet på nethinden. Den anden dag kørte Otto rundt i en mooncars i børnehaven, han forstod ikke navnet, de hedder noget andet i den børnehave han går, fik dog ikke printet navnet på rygradden, da jeg altid har kendt dem som mooncars.

    God bedring.

    SvarSlet
  6. Eva, Lene, Gitte, Marianne, Karin, tak for jeres gode ønsker for mit knæ. I dag går det meget bedre. Forskrækkelsen har fortaget sig, og jeg tror ikke, der er sket noget udover ømhed ved faldet.
    Jeg snakkede ikke med drengen, (som er Mattis' klassekammerat) men med pædagogen på legepladsen og skolelederen. De kender børnene og ved, hvordan det enkelte barn fungerer. Jeg forstod, de har en regel om, at de, der kører ind i nogen, får forbud mod at køre mooncar.

    SvarSlet