mandag, juli 08, 2019

Formiddagsstemning i byen.

Der var ved at blive fyret op under det gamle dampskib Hjejlen, da jeg ved 9 tiden gik forbi på vej til frisør. Man er da nærmest ved at blive kvalt af den kulsorte røg (overdrivelse fremmer forståelsen)
Gad vide om der snart kommer et forbud mod kulfyring? Apropos forbud, så er der i dag en artikel i den lokale avis vedrørende rygning. I de fleste omkringliggende kommuner har personalet, på de offentlige arbejdspladser, ikke lov til at ryge i arbejdstiden. Sådan er det ikke her. Endnu.
Det tager mig ca 15-20 min at gå ned til Torvet. Dejlig gåtur, mens der endnu ikke er så meget trafik. Og efter morgentrafikken er overstået.

Da jeg var blevet klippet, gik jeg ind til bageren og købte en tebirkes, som jeg tog med hjem og nød sammen med en kop kaffe, inden jeg hentede Johanne, som jeg skulle på bytur med.
Ser det ikke lidt fransk ud med Le Gateau? (kan ikke få den lille ^ over a)

Det er kun et par år siden, Torvet blev gennemgribende restaureret, da parkeringskælderen var færdigbygget.
Udsmykningen er Jorn-inspireret. Jeg tror, det er et billede, jeg har lånt fra kommunens information. Jeg kan ikke komme op i de højder med mit fotoapparat. Men det er blevet et dejligt sted med udeservering mange steder. Øverst til venstre foran det gamle rådhus er der et springvand, som Johanne har moret sig med i eftermiddags.
Det kommer der nok mere om senere. Nu skal jeg sidde lidt hos de sovende børn, mens forældrene forbereder sig på at gå på ferie snart.





2 kommentarer:

  1. Her i Holstebro kommune er der blevet indført rygeforbud i arbejdstiden pr. 1/6-2019.
    Hvor er det blevet spændende på Torvet, kan overhovedet ikke genkende det😊

    SvarSlet
  2. Karin, jeg har indtryk af, at de fleste kommuner har den politik.
    Ja, Torvet er meget forandret. Men overblikket får man kun fra oven :-)

    SvarSlet