mandag, juli 15, 2019

Mere ferie ...

Vi har været i Havbadet på den sydlige side af molen i dag.
Solen kunne ikke rigtig trænge igennem i formiddags. Alligevel var det lidt lunt i luften, men vandet var hundehopkoldt!
Molens konstruktion giver et godt kig over til surferne.
Havbadets rolige vand er en god øveplads.
Der bliver flere og flere, både store og små der leger med surfbrædt.

I aften har jeg været til Natkirke kl 21 i Vorupør kirke. Det var et arrangement med Benny Andersens sange og digte.
Præsten var i ornat og læste dagens tekst, forskellige digte og lyste velsignelsen, men aftenens hovedperson var vel Helle Dissing, der sang solo (datter af Poul Dissing) Hun blev ledsaget af Kristian Mogensen på klaver og Bo Thomassen på saxofon. Vi sang også flere af de populære sange som fællessang. Det var meget stemningsfuldt og en dejlig oplevelse. Jeg har en meget tyk bog med Benny Andersen samlede digte. Den skal jeg have fundet frem, når jeg kommer hjem. Der er mange guldkorn fra hans hånd.
Menighedsrådet inviterede på kaffe, te, pølser, øl og sodavand i kirkecentret. Der er plads til 60, men kirken var stopfuld, så der har sikkert været det dobbelte antal. Jeg var ikke sulten efter pølser og ketchup på det tidspunkt, så jeg stillede mig ikke op i køen. Men ved kaffebordet var der ingen kø, det passede lige til mig.
Tidligere på aftenen var jeg med Christian på Pokemón-jagt. Jeg nåede op på level 7 :-) Vi fortsætter i morgen. Han har spilletid, mens Johanne bliver puttet i seng. Det var faktisk sjovt. Jeg forstår ikke det hele. Måske kommer jeg til det??

2 kommentarer:

  1. Åh pokejagt er så hyggeligt - jeg går rundterne med min mor og min kæreste, og overvejer at genoptage det selv igen :D

    SvarSlet
  2. A+K, jeg har indtryk af, pokemón har været lidt ude, men er inde i varmen igen? Måske er det mest en ferieting? Vi mødte mange tyskere, der var på 'jagt' :-)
    Det lyder hyggeligt, du går med din mor og din kæreste.

    SvarSlet