mandag, juli 15, 2019

Morgen og aften - og der imellem.

Morgenstemning.
Overskyet og blæsende. Alligevel var der to surfere ude.
Jeg er sikker på, de må være helt bidt af det. Men jeg ved jo ikke, om det er de samme, der ligger og skvulper både morgen og aften og ind imellem. Nej, skvulper er for nedladende. Jeg har set, hvor flot det er, når det lykkes for en at komme op at stå på toppen af en bølge og blive ført ind til stranden.
Det må være det ultimative kick.

Ved 22 tiden spredte skyerne sig lidt og vi fik fornøjelsen af solnedgang.

Imellem de to yderpunkter af dagen, har der været solskin. Jeg har ikke badet, men været i Thisted og set mig lidt omkring.
Der var loppemarked på Store Torv. Jeg købte det her lille hus til Johanne, der har fødselsdag på lørdag.

Alt legetøj var i rigtig god stand. Jeg gav 265 for det hele, og der er meget udstyr i huset, så jeg synes, det var et godt køb.

To-dækkerbussen kom også med. Jeg ville gerne have haft nogle ekstra små figurer, men de er altid i underskud, sagde sælgeren.

Jeg tror også, at andre figurer får lov til at få en tur i bussen. Fx legodrenge- og piger.

I morgen aften har jeg en spiseaftale med min kusine og hendes mand.

Forresten, så kom jeg kun op på level 9 i aften på pokemón turen. Fra 7 til 9, det var ikke meget ...

4 kommentarer:

 1. Hvor er det fine ting, du har købt på loppemarkedet. Jeg er sikker på, de vækker glæde.
  Sikke smukke naturbilleder du har taget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame tak. Jeg tror også, Johanne vil lege meget med tingene.

   Slet
 2. Det er da alletiders køb til fødselsdagsgave. Jeg holder meget af at finde brugt legetøj til mine, - man får jo meget mere for pengene, og de kan hurtigt få en brugbar samling.
  Tænk at du er med på Pokémon-jagt. Jeg synes, det er sådan et godt spil. Animerer til motion og fællesskab. Men jeg har desværre ikke nogen at følges med, så jeg har ikke prøvet det. Jeg vil trods alt ikke gå på tur selv ;)

  SvarSlet
 3. Eva, man får nemlig meget for pengene. Mon ikke også det er lettere at give det videre på et tidspunkt, når barnet ved, der allerede er én, der har leget med det før.
  Ja tænk at jeg er med på Pókemon -jagt :-) Det havde jeg vist heller ikke lige forestillet mig. Jeg har opdaget, at jeg skal holde mere øje med Chr. end normalt. Han glemmer alt, når der er en Pókemon på skærmen, så jeg kan ikke bare gå og nedlægge dem på min skærm samtidig. Men han vil gerne have mig op på level 10, så kan vi nemlig bytte - haha

  SvarSlet