tirsdag, marts 24, 2020

Græsplænen er allerede blevet slået.

Jeg klippede grene af blommetræet for få dage siden. Træet står med bristefærdige knopper, men når grenene kommer ind i varmen folder de sig hurtigt ud.

Der har været høj sol i dag.

Jeg er så heldig, min datter med familie bor i gåafstand. Det tager mig 6 -8 min. at gå derover.
Vi holder afstand til hinanden, jeg går ikke ind i huset.
Men der er en dejlig lækrog på deres terrasse, og den nyder jeg godt af. Når børnene er færdige med deres lektietid, får de lov til at spille eller se en film.
Min datter sætter sig så ud på terrassen med sin kaffekop, jeg har min medbragte termokaffekop, og så har vi en lille stund sammen der. Det er så hyggeligt.
På vejen mødte jeg en beboer her fra vejen. Hun råbte til mig, om jeg godt vidste, hvor heldig jeg er?
Hendes sønnefamilie bor i København og datterfamilien i Canada. Ja, jeg skønner på det
Min nabo åbnede 'slå-græsplæne-ballet' i dag. Det blev jeg inspireret af, så min plæne har også fået en tur. Den består af mere mos end græs, men hvert år håber jeg, græsset får magten.
Det vil vise sig hen på sommeren.

I går gik jeg tur sammen med Ingrid og termokande og ostemad. Der var ingen bænke, og det var lidt for koldt på den bare jord, så vi gik hjem på hendes terrasse og sad i solen med god afstand.
I de her tider med god afstand, kan jeg mærke, min hørelse ikke er på toppen. Jeg blev for mere end et år siden henvist til høreklinikken i Viborg og fik en tid tilbage i oktober. Jeg har fået udsættelse to gange, for jeg synes ikke, det er så nødvendigt. Den seneste aftale, jeg har lavet, er til sidst i august. Ørelægen siger, jeg er på vippen nødvendigt/ikke nødvendigt, men jeg selv skal bestemme. Jeg vil ikke ende der, hvor jeg siger "Jeg hører godt nok. Det er jer, der mumler," som Henrik sagde. Men der er jeg heller ikke endnu.

Under blommetræet blomster snepryd og den blå scilla. Der er også perlehyacinter, men de kommer en anelse senere.

2 kommentarer:

  1. Det er dejligt at du finder en måde at være sammen på men med afstand. Jeg kan godt mærke nu, at jeg trænger til at se og tale med andre mennesker end min mand. Så jeg glæder mig helt til, at jeg skal på arbejde på mandag.

    SvarSlet
  2. Er det allerede på mandag, du skal på arbejde? Sådan nogle ferie/fridage går hurtigt. Det er nok svært at komme ud af sine rutiner, så jeg kan godt forstå, du glæder dig til arbejde og kolleger igen. Og at bruge din gode faglighed hos dem, der har brug for det.

    SvarSlet